In lumina reflectoarelor

Nu. Nu m-am visat niciodata fotomodel, model sau orice are legatura cu aceasta lume minunata. Nu am crezut niciodata ca m-as potrivi in peisaj. Nu tu greutate ideala (cel mult 50 kg), nu tu o fata exotica, nu tu atitudine, nu tu nimic special. 😀

Cu toate acestea, nu este o prezentare de moda sau o sedinta foto de fashion pe care sa nu o admir. Lumina reflectoarelor m-a fascinat intotdeauna, insa adevarata curiozitate s-a nascut gandindu-ma la ce se intampla de fapt in spate.

La cum se fac hainele, la pregatirile care au loc pentru o prezentare de moda sau o lansare de colectie. La cat de mult imi doresc sa ating acele materiale din care sunt facute hainele, la accesoriile care stralucesc, la machiajele si coafurile fashioniste.

Si cand toate acestea sunt foarte accesibile, totul se transforma. 🙂 Cum?! Cu o invitatie la locul potrivit!1393534_10201945165084258_1660005020_n

Locatia: Cocor  – Galeria Designerilor Romani
Eveniment: Lansare colectie toamna-iarna 1+ lansare de noi branduri romanesti
Public: Vedete autohtone + Presa + Fashioniste convinse

De data aceasta defilarea nu a fost facuta de manechine ci chiar de noi.

Prezentarea clasica de moda a fost inlocuita cu una mai putin obisnuita: manechinele au fost asezate in anumite zone ale galeriei, tinutele putand fi observate de catre invitatii care s-au plimbat prin galerie. Tinutele au fost compuse din piese apartinand unui designer sau brand din galerie printre care Venera Arapu, AMC by Ana Maria Cornea, Iulia Dima, Corina Vladescu, Stephan Pelger, DressUP in ART by Liviu Mihai, Murmur, Adelina Ivan, Norina Stoica, NAIV by Diana Popescu, Rhea Costa, Mirela Diaconu, ManurÍ, Laura Olteanu, Anca&Silvia Negulescu, Alexandra Calafeteanu, Mirela Diaconu.

Stylingul tinutelor a fost realizat de Monica Mezei, iar conceptul ales a fost cel de wild autumn. Machiajul realizat de Alina Brailescu, ABA Academy si hair stylingul de Camelia Negrea au contribuit la imaginea generala a tinutelor.

Asa cum va spuneam a fost mai mult decat o prezentare de moda, a fost un intreg show.

Seara a continuat cu un concert live al Laurei Gherescu, fosta concurenta la Vocea Romaniei, dar si cu un live painting realizat de talentatul pictor Liviu Mihai, care detine in galerie linia de tricouri DressUP  in ART.

Intr-un cuvant, o seara GLAMOUR. Va las in compania fotografiilor, care vor sti sa descrie atmosfera de acolo mult mai bine ca mine. 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s