Locurile tale speciale

CU TOTII AVEM LOCURI SPECIALE. LOCURI CE PAR BANALE PENTRU CEI DIN JURUL NOSTRU, DAR PENTRU NOI VOR PURTA MEREU VALENTE INSPIRATIONALE.

1609951_647439942008812_3959796771651552445_n

Poate un drum de tara unde ne plimbam impreuna cu bunicii, sau poate un bar unde ne-am cunoscut iubita/iubitul. O casa parasita unde ne-am sarutat prima data sau poate un club unde ne-am sarbatorit majoratul.

Locurile devin speciale in urma unei simtiri, unui moment aparte. Iar cand reusesti sa captezi acel moment, sa-l imprimi si sa ai posibilitatea sa-l revezi peste ani, amintirea se transforma in traire continua!

Canon reda fotografiei ce e al fotografiei si anume partea emotionala care in ultimul timp ii lipseste acesteia. Din pacate, in zilele noastre nu mai imprimam fotografiile, le tinem in laptopuri, pe harduri, pe stick-uri… Nu ne mai invitam prietenii sa ne uitam la fotografiile facute in vacanta/la un eveniment important din viata noastra. Uitam de ele si nu le mai dam nicio atentie.

Fotografiile inseamna amintiri, inseamna persoane si locuri dragi. Inseamna un moment din viata noastra!

Daca si tu consideri ca fotografia inseamna mai mult decat niste pixeli, te invit aici. Arata-ne locul tau special si poti castiga marele premiu: un Canon EOS 70D + obiectivul 18-135mm!

Ne intalnim pe harta locurilor speciale!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s