Punctul pe I

Tomate-1-538x354Citesc o groaza de articole in care vina pentru boala secolului este data pe mancarea nesanatoasa, pe ‘prajeli’ in general, pe grasimi, pe tigari, alcool. Nimeni nu pune punctul pe I si sa recunoasca adevaratele motive: LEGUMELE MODIFICATE GENETIC, HORMONII INJECTATI IN CARNE, PESTICIDELE FOLOSITE ABUZIV!!!

Am avut strabunici care au trait pana la 90 si ceva de ani. Va asigur ca au mancat prajit, au baut, au fumat si au muncit pe rupte.

Acum, copiii se nasc cu malformatii, bolnavi, tinerii si cei de varsta a treia mor in urma bolilor fara leac. Sunt martora cum OBEZITATEA/DIABETUL/CANCERUL sunt boli la ordinea zilei.

OAMENI BUNI, treziti-va la realitate!!!
NU modul IN CARE mancam ne omoara, ci CE mancam! Carnea aia frageda de pui este plina de hormoni, este insasi boala care ne consuma, rosiile perfecte pe care le cumparam din supermarket-uri sunt pline de solutii otravitoare, sunt insasi nenorocirea.

Constat cu durere ca am ajuns sa ne ucidem intre noi pentru profit, pentru averi. Rosiile sunt inrosite automat, bananele sunt coapte la foc continuu, ouale sunt create iar carnea umflata, cat ai zice hormon. Cum totul creste ca un Fat-Frumos… profitul este si el pe o panta ascendenta…

Mi-e frica! Am ajuns sa traiesc intr-o lume artificiala. Intr-o lume in care boala/moartea este cu buna stiinta!

Oare copiii nostri ce trai or avea?!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s